Nimetön

Runoilija millimolli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kerron sinulle kuinka kadota täydellisesti, hei pieni!

 

kahvitahra puserossa
unen hahtuvat hiuksissa
minä rakastan

jokaista pureskeltua sanaa
keittiön pöytäliinaa ja
juuri heräilevää kaupunkia

sillä

aamusta iltaan
on monen mahdollisuuden matka

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis miete..

 

Käyttäjän kaikki runot