Nimetön

Runoilija millimolli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kerron sinulle kuinka kadota täydellisesti, hei pieni!

 

Sinä olet merkki siitä että täällä tapahtui liikaa
nauroimme lujaa
ja
itkimme olkapäille mustelmia

sinä olet merkki siitä

enkä minä tiedä miten
samaan kaupunkiin
voisin antautua
ilman pelkoa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea runo

 

Käyttäjän kaikki runot