Palkinto

Runoilija redrose

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

haaveileva luonne <3
 

Otat varovasti, pidät kunnossa.
Et anna pölyyntyä, katsot perään joka päivä.
Näytät muille; hei minäkin sain omani.
Kun olet muiden ympäröimä, olen vain hyllyllä hiljaa.

Olen palkinto jota näytät muille.
Jos joku koettaa ottaa, ärähdät.
Minuun ei saa koskea, ei saa katsoa liian läheltä.
Niin minä olen sinun palkintosi, sinä päätät minusta.

Miksi annan sinun kohdella näin?
Koska rakastan, haluan olla palkintosi.
On minulla oma tahtoni, mutta olen laiska.
On kiva vain olla ja antaa sinun pitää huolta.

Selite: 
En tiedä itsekään... sekava olo, sekavat ajatukset...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot