Talven tulo

Runoilija redrose

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

haaveileva luonne <3
 

Kylmät talventulon ensimmäiset tuulet,
osuvat iholleni lämpimät huulet

Pienet vesilätäköt aivan jäässä,
näen lumihiutaleen laskeutuvan matkanpäässä

Pakkanen nipistelee varpaita ja ihoa,
hymyilen kuin lapsi ja tunnen iloa

Kosketat kättäni ja vedät syliin,
painan pääni kaulahuivisi uurteisiin syviin

yönpimeydessä taivaalla näkyy tähtien taikuu,
sylissäsi on lämmin eikä tunnu ikävän kaipuu.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Nätit riimit talvisessa runossasi.
:)

 

Käyttäjän kaikki runot