Tummasuklaa

Runoilija redrose

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

haaveileva luonne <3
 

Väitin rakastavani merta,
vaikka tiesin rakastavani suklaata enemmän.

Lopulta suklaan tuoksu herätti minut maanpinnalle
ja kävelin meren luota pois saadakseni kaipaamani suklaan.

Selite: 
Ja olen tyytyväinen siihen että kävelin meren luota pois, sillä nyt olen vihdoin puhtaasti onnellinen <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot