Vala

Runoilija Sweetie

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 7.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen tälläinen kitaransoittajapoika joka kirjoittelee silloin tällöin lyriikkaa omalla ontuvalla tyylillään. Lisäksi tietysti maalaan kaikenlaista caccaa ja valokuvaan, mut se ei kuulu tänne. Sorry.

En "tiedä" runoudesta/kirjoittamisesta juuri mitään, mutta se tekeekin siitä kelvollisen harrastuksen. Musiikki kun vähän taantui teoriaoppien seurauksena.


Kaikista kirjoituksistani saa antaa ankaraa kritiikkiä. Ja jos oikein kolahti, niin kehujakin on kiva kuulla... *wink*
 

Rampa, kädetön ruumis.
Vielä voimia täynnä.

Vuotavat sadat tyhjät taskut punaista, puhkovat kukkia kankaalle.
Päämäärä vastavirtaan näkyvissä, vaivoin päätä käännettynä.

Rampa, kädetön ruumis,
äitinsä haudalla tanssimassa.

Jalat kultaiset tulessa.
Sieluraiska verisin sormin pideltynä, kasassa kynsin lohjennein.

Rampa, päätön ruumis.

Selite: 
Kopioin toisenkin sitten kun en löytänyt kokoelmiani juuri tähän hätään mistään. Tämä käsittelee lupauksia, valoja jne.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot