Sanoinkuvaamaton

Runoilija kengänpohjat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.4.2007
Viimeksi paikalla: 21.9.2023 21:55

Asuinpaikka: Pirkkala
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.12.1993

ystäväkasassa kahvimuki kourassa olen onnellinen

james 1:17
 

Sormenpäät tavoittelevat taivasta
varpaat pyrkivät irtautumaan lattialaudoista
kupliva riemu nostelee hartioita vuorotellen
jalat pistävät toisillaan koreasti

Ripset muuttavat yhteiseen naapurustoon
hymy kilpailee keskenään pääroolista
järki koittaa jämptisti jättää kyyneleet vaille lava-aikaa

epäonnistuen kuitenkin toisinaan

Selite: 
"Tähtiä kirkkaammin, loistaa Sinun kasvosi, joita saamme, saamme ihastella - kyyneleet poskilla" - Tähtiä kirkkaammin / Tatu-Benjamin Koivukoski
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot