Identiteettikriisinpoikanen

Runoilija kengänpohjat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.4.2007
Viimeksi paikalla: 21.9.2023 21:55

Asuinpaikka: Pirkkala
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.12.1993

ystäväkasassa kahvimuki kourassa olen onnellinen

james 1:17
 

Hämärähkön huoneen nurkassa
yksin kanssasi kahdestaan

Huokauksin hyräillen rohkaistumiselleni
tiedonpuun lehtien kulmakivet riittänevät

Suunnattoman valtasi tunteita setvien
hämmentyneenä keskellä kysymyssarjaa

Läpikäyden skaaloja laajoja
mikä osa minusta on totisinta totta

olenko minä laisinkaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkää tutkiskelua.

 

Käyttäjän kaikki runot