Vieläkin

Runoilija kengänpohjat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.4.2007
Viimeksi paikalla: 21.9.2023 21:55

Asuinpaikka: Pirkkala
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.12.1993

ystäväkasassa kahvimuki kourassa olen onnellinen

james 1:17
 

Kuin menneisyydestä karannut
mä katselen sua takaraivoni läpi
epävarmana mitä tuntea, miksi tuntea

Osaan listata tuhat syytä miksi
mutten yhtäkään miksi vieläkin

Lukossa keskustelutaitojesi puutteessa
kiltteyteni toimiessa avaimen piilopaikkana

Tuntuu että järki lähtee pakomatkalle
viimein edes osa minua ilmaisee itseään
mutta tähän mä jään, hievahtamatta

ja varmaan ikuisesti mietin
miksi vieläkin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Erittäin hyvin kuvaat tunteen tässä.

Tiedän mitä tarkoitat. Kosketti

 

Käyttäjän kaikki runot