Sotkisit mut

Runoilija kengänpohjat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.4.2007
Viimeksi paikalla: 21.9.2023 21:55

Asuinpaikka: Pirkkala
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.12.1993

ystäväkasassa kahvimuki kourassa olen onnellinen

james 1:17
 

Silmästä silmään heräisimme

Kiipeäisimme yli kielivän muurin

Toisit kylmät väreet tuliaisina

Kosketuksella merkitsisit omaksesi

Piirtelisin rakkautta hiustesi lomaan

Katseeni lepäisi hymysi uurteissa

Jäisin istumaan unen rantaviivaan

Antaisimme etukäteen anteeksi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis

 

Käyttäjän kaikki runot