Nimetön

Runoilija BloodSmooth

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Lepositeisiin vain luonnetta jää, Sieltä takaisin ei tuu ehjää " - Stella , Säikyn aina kun puhelin soi.
 

Hukuttaudun sumuiseen humalaan
mielestäsi olen sekopää
ja samalla kissan tassut painuvat rintaani

Ei ole oikeaa eikä väärää
minä vain tahdon
elää
rakastaa
nauttia
maistaa

ja tulla huomatuksi

Ei korviini sovi mikä tahansa sävel
sen täytyy olla villi
eikä sen täydy minua pysäyttää

olen rusetti
olen solmu
olen kokonainen
tai katkinainen
en ole mitään
olen sinä

kuolema huutaa

ja kyyneleeni samuuttavat nuotion

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot