Nimetön

Runoilija BloodSmooth

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Lepositeisiin vain luonnetta jää, Sieltä takaisin ei tuu ehjää " - Stella , Säikyn aina kun puhelin soi.
 

Tänään,
minä olen hieman surullinen
sinä tuskin huomaat
katsettani vältellen.

Mielestäsi,
tunnen väärin,
olen kuin kakara
joka ei haluamaansa huomiota ansaitse.

Olen hiljainen,
ja sinä niin vihainen,

sinua kohtaan väärin käyttäydyn

ilosi riistän

ja

elämäsi pilaan.

Minä palvon ,
minä rakastan ,
ja sinulla
on vain itsesi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot