Jokapäiväistä

Runoilija BloodSmooth

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Lepositeisiin vain luonnetta jää, Sieltä takaisin ei tuu ehjää " - Stella , Säikyn aina kun puhelin soi.
 

En tahdo
olla ystävällinen
enkä
ymmärtää

En tänään

En tahdo kuunnella
enkä lohduttaa

En tänään

Mietitte,
olenko vain sydämmetön paskiainen
itsekäs marttyyri
pilalle hemmoteltu yksilö

Luulette

Esiin otan vanhan kudelman
sen jonka aloitin monta vuotta sitten,
tänäänkään en sitä jatka

Sysään sen takaisin puisen nallearkun uumeniin

Päätän ja lähden,
haukkaamaan raitista ilmaa ja ajattelemaan

Kuljen tuttuja reittejä eteenpäin
pääsemättä mihinkään

Poljen paikoillani, niin ajatusten kuin elämäni suhteen, turhauttavaa

Polta tupakan,
ehkä toisenkin

kuljen alta
junaradan

Vaikken haluaisi myöntää sitä edes itselleni,
tajuan,
että valehtelen itselleni

Palaan kotiini

Ja unohdan totuuden

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot