Valheessa

Runoilija BloodSmooth

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Lepositeisiin vain luonnetta jää, Sieltä takaisin ei tuu ehjää " - Stella , Säikyn aina kun puhelin soi.
 

Missä olet ?
Mihin valot sammuivat,
siitä sydämmestä,
joka minulle oli
avoin

Sinä sait minut maistamaan
suolaisen meren suussani,
sinä sait minut tuntemaan,
polttavan hiekan jaloissani

Peitit korvani pehmeillä käsilläsi,
jotten kuulisi ahdistunutta hengitystäsi

Selite: 
Miksi ?
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot