Ihastus

Runoilija BloodSmooth

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Lepositeisiin vain luonnetta jää, Sieltä takaisin ei tuu ehjää " - Stella , Säikyn aina kun puhelin soi.
 

Kasvosi ovat rujot
mutta silti niin kauniit
partaasi voisin hukuttautua
ja sieltä käsin kivuta
suutelemaan
täyteläisiä huuliasi

Silmissäsi näen pilkahduksen
aina kun vilkaiset minua
ja kun kuljet ohitseni
läheltä
tunnen kylmät väreet päästä varpaisiin
ja takaisin

Kun puhut
puheesi on täyttä hepreaa
kuulen enkelikuoron soiton
ja taivaan portit aukenevat minulle
suljet suusi ja tipahdan valkoiselta hattaralta

Sinut nähdessäni
aivoni lyövät lukkoon
ja eleeni ovat kuin haparoivan humalaisen

sydämeni hakkaa tuhatta ja sataa
ja sinä,
sinä näet edessäsi vain idiootin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot