Syksy karhun kainalossa

Runoilija puuvillahanhi

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 22.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yksinäinen laiha ohut !
Syödä unohti viimeisen tapaamisen jälkeen
Unohtaminen on inhimillistä, sanoin
Mutta olin väärässä

Syksy,
sinä täytit hänet lehtien väreillä,
nyt hänellä ei ole nälkä

kuin juhlinta
saapui ruska metsäaukean keskelle
Ja kun se saapui, karhun piti mennä

Sinä kerroit,
karhu ei selviä talvesta
Mutta se ei mennyt yksin,
kuitenkaan
Olin sen kanssa koko syksyn
talvea odottaen

Selite: 
Kuvittelen millaista olisi elää tai kuolla karhun kanssa
Kategoria: 
 

Kommentit

hienosti kuvailet tässä tekstissä luonnon ihmeitä. hyvä.

Voi sinä osaat, sulauduin suorastaan :>
"Syksy,
sinä täytit hänet lehtien väreillä,
nyt hänellä ei ole nälkä" <3

hienosti kuvailet tässä tekstissä luonnon ihmeitä. hyvä.

Voi sinä osaat, sulauduin suorastaan :>
"Syksy,
sinä täytit hänet lehtien väreillä,
nyt hänellä ei ole nälkä" <3

 

Käyttäjän kaikki runot