Maitoa

Runoilija puuvillahanhi

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 22.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mieleni oli ennen kuin lämmintä maitoa aamulla
nyt se on tummaa kuin synkän suon silmä
Ikävääni tavoittelen kodin tuoksuja
niitä en enää tunne

Kuljen paljain jaloin
Jalkapohjani olivat ennen pehmeät
aivan kuin maito
jonka äiti oli vuohesta lypsänyt
nyt jalkojeni iho
on kovaa kuin leipä ja kivikko jalkojeni alla

Selite: 
Kertonee koti-ikävästä.
Kategoria: 
 

Kommentit

surullinen kyllä mutta hyvä ;)

Omalla tavallaan kaunis, vaikka onkin synkänpuoleinen. :)

surullinen kyllä mutta hyvä ;)

Omalla tavallaan kaunis, vaikka onkin synkänpuoleinen. :)

 

Käyttäjän kaikki runot