Kiitos

Runoilija janscu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kuule poika,
älä pyydä anteeksi sitä että
minä aina rakastun sinuun
joskus puolenyön jälkeen
vaikka tiedän jo kokemuksesta
että sinä et tahdo
muuta kuin alavartaloa lainaksi

ja minä voin vaihtaa sen
muutamaan suudelmaan
sillä välillä se riittää

ei se ole sinun syytäsi
ei se ole
sinun
ei

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sytykkeet on hyvät...kiitos, takuu ja riittävyys.
Selkeät sanat.

Karhean kaunis runo, pysyy hyvin kasassa alusta loppuun.

Tulee ihan kii ja ravistaa

 

Käyttäjän kaikki runot