Jäälle

Runoilija Caipirosca

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 21.4.2007
Viimeksi paikalla: 15.4.2022 21:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Good morning starshine, the Earth says Hello!
 
Mennään!
Tule kanssani jäälle
Otatko sen riskin
Että jää saattaa pettää altamme
mutta luotan siihen että pääsemme jään yli
Jos mielesi on kevyt
askeleet
Älä ota huolia mukaasi
Voin kuunnella ne ennen lähtöä
voi paluumme olla silloin varmempi

Ota kädestä kiinni
kuuntele kuinka jää rasahtaa

Mutta älä pelkää
Sillä jää varmasti kantaa


Selite: 
Ystävistä parhain ymmärtäisi
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot