Laps' parka

Runoilija Caipirosca

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 21.4.2007
Viimeksi paikalla: 15.4.2022 21:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Good morning starshine, the Earth says Hello!
 

Kerrot ikävästä, enkeleistä
arvista ja perkeleistä
unista ja unelmista
kyynelistä, suudelmista

Puhut aikuisen asioista
Mutta silmissäsi...

lapsirukka

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot