Mikset olisi itsellesi hyvä?

Runoilija JKaleva

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Taiteilijasieluinen päihde- ja nuorisotyöntekijä. Kirjoittamisen intohimot liittyvät ihmisyyteen: kipuihin, vihaan, rakkauteen, elämään, erotiikkaan ja arvojen etsintään.
 

Mikset olisi itsellesi hyvä?
Antaisit aamiaiseksi
kauniita sanoja.
Peittelisit itsesi iltaisin
uskaliailla unelmilla.
Näkisit kyyneleesikin
kauniina kevätkasteena.
Niin minä ne näen.
Luopuisit jo ruoskastasi.
Mikset olisi itsellesi hyvä?
Sellainen minäkin
tahdon sinulle olla.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvää syntymäpäivää!

Voi miten ihana!

 

Käyttäjän kaikki runot