Elämä on seikkailu

Runoilija JKaleva

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Taiteilijasieluinen päihde- ja nuorisotyöntekijä. Kirjoittamisen intohimot liittyvät ihmisyyteen: kipuihin, vihaan, rakkauteen, elämään, erotiikkaan ja arvojen etsintään.
 

Mä tahdon elää janoiten,
etsiä uusia mestoja,
Ja samalla pois luovuttaa
kasan turhia estoja.

Elämä on seikkailu,
jos asenne on rautaa.
Etsitään elämään väriä,
ei pelätä turhaan hautaa.

Mä tahdon elää janoiten,
kirmata alasti järviin,
ja sanoa sanani silloinkin
kun uhkaa saada lärviin.

Oletko koskaan miettinyt,
on elämä lahja suuri.
Aloita siis tässä ja nyt
suuri kiitollisuuskuuri.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno kunnian osoitus Elämälle!

 

Käyttäjän kaikki runot