Aamu

Runoilija uskomatonta

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tuli kylmä
ikkuna on auki
no tietenkin

yhdessä on niin lämmin
saman peiton alla
kuin auringon suorassa helotuksessa

nyt on jotain vialla
siltä tuntuu
pilviä taivaalla
niin myös mielessä
toivottavasti asiat eivät ole
pahasti pielessä
sohvalla vieri vieressä
hiljaista

kyllä kuuntelen
tarvittaessa hellään halaukseen suljen
välitän ja rakastan sinua
älä karkaa jonnekin
tavoittamattomiin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkää ja osuu kyllä.

 

Käyttäjän kaikki runot