Kun lähde on kuiva

Runoilija KaaoksenMuusa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2007
Viimeksi paikalla: 8.5.2016 21:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.4.1990

Kipu kasvattaa itsehillintää. Uskon elämän uurteisiin.
 

Luovuus on kivulias prosessi.
Hyvä teksti on kuin osa sinua
kuin sormi,
jonka itse katkaisit
antaaksesi lukijalle sisältöä.

Mutta pahinta on kun irti leikattavat osat loppuvat.

On pakko kasvattaa itseleen jälleen uusi selkäranka
aloittaa alusta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kylläpä hienosti kuvaat luovuutta, ja lähteen kuivumista!

 

Käyttäjän kaikki runot