Nimetön

Runoilija UntitledPoetry

nainen
Julkaistu:
1
Liittynyt: 14.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Seison meren rannalla
Tuuli puhaltaa kylmästi
Syksy on jo ovella
Ahdistus musertaa sydäntäni
Kyynel vierii poskelleni

Pystyisinkö siihen
Jättämään tämän kaiken
Aloittamaan koko elämäni alusta

Olet minulle tärkeä
Olet koko elämäni

En vain tiedä haluanko tätä elämää enää..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot