Epävarmuustekijät 1.

Runoilija kristallinen

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 18.4.2007
Viimeksi paikalla: 17.2.2016 23:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mitä mieleni tekisi tehdä?
Jospa vaikka miettisit,
mitä sinun tulee tehdä.

Minne minun kuuluisi mennä?
Jospa vaikka sinne,
minne sinun kuuluu mennä.

Millainen on tulevaisuus?
Jospa vaikka sellainen,
millainen se on,

tulevaisuus.

Selite: 
Epävarmuustekijöitä, ennakkoluuloja, pelkoa, innostusta, iloa ja haikeutta.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot