minä näen

Runoilija tuhkimo

nainen
Julkaistu:
0
Liittynyt: 19.9.2007
Viimeksi paikalla: 30.4.2021 9:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.12.1990

tyttö joka ei oikein tiedä mitä elämältään haluaa. paitsi kirjoittaa joku päivä romaanin loppuun, edes omaksi ilokseen. 

tekstini heijastavat elämääni eli sävyltään ne ovat aika melankolisia, mutta kyllä mulla silti menee ihan hyvin, yleensä.