päästä irti...

Runoilija Lady-lynx

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 17.4.2007
Viimeksi paikalla: 6.12.2017 9:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.8.1984

Jokainen päivä pitäisi elää kuin viimeinen, onko kukaan koskaan kertonut miten se viimeinen päivä eletään?
 

Minun on aika päästää irti, en haluaisi.
Minun on aika luovuttaa, en tahtoisi.

Suurinta rakkautta...päästää irti ja jatkaa huomiseen ilman sinua.

Suurinta sinulle unohtaa tunteeni ja kääntää selkäni, kävelä hiljaa viereltäsi pois.

Ilman draamaa...
Ilman tunteiden pauhua sillä niillä sinua satuttaisin.

Toivon ettei minun olisi tarvinnut tottua tunteeseen, ilman sinua.
Toivon ettei olisi tullut päivää, ilman sinua.

Kaikesta huolimatta muistoissani hymyäsi ja käsiäsi vaalin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella hyvä, lopetus kruunasi!

Kypsä mietiskely...kauniisti muistat!

Erilleen kasvu runossasi mitä kauneimmassa muodossa.

 

Käyttäjän kaikki runot