Rakkaus

Runoilija miumau

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 22.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mitä tarkoittaa rakkaus
se tarkoittaa kahden sydämen yhtymistä
mitä tarkoittaa rakkaus
se tarkoittaa sitä kun ei kukaan enää voi vetää välistä

Minä rakastan sinua
ja se on ainoa oikea asia
minä rakastan sinua
mun sydän on sulle avattu rasia

Rakkaus
on liian suuri asia minulle
Rakkaus
on ainoa oikea sana sinulle

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot