Nimetön

Runoilija 0838bb43aa700760dad280bdb52e2d3a

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2007
Viimeksi paikalla: 23.10.2018 19:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hienompaa on osata liitää kuin lentää, silloin ei tarvitse tehdä niin paljoa liikkumisen eteen. Harmi, että minä osaan vain leijua.

Niin, ja en syö matoja vaan juuria. Parempia ja löytyykin helpommin.
 

Olen ravistellut näitä liitoksia jo aikani
sora irtoaa pölynä, katoaa laskeuduttuaan,

Sinä unohdat sen minkä
minä en voi antaa olla,
hiljaa ja vaikeasti voin murista mitä et halua

sillä

olemme olleet jo hetken poissa.

Ja mitä meistä jäi jäljelle on naarmut parketissa
asunnot ilman sanaa koti

sekä vanhojen kertomusten kaiku.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot