Suuri Herra

Runoilija 0838bb43aa700760dad280bdb52e2d3a

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2007
Viimeksi paikalla: 23.10.2018 19:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hienompaa on osata liitää kuin lentää, silloin ei tarvitse tehdä niin paljoa liikkumisen eteen. Harmi, että minä osaan vain leijua.

Niin, ja en syö matoja vaan juuria. Parempia ja löytyykin helpommin.
 

Tuoksuton

Tulokseton

Suuri Herra makaa niin kuin petaa ja olen ylpeä sinusta nyt.

Kaksitoista kertaa Hän
laski väärin
otti jalat alleen
laski alleen
vaihtoi renkaisiin ja karkasi.

Hän pyysi:
Antakaa minun olla hiljaa.

Mutta hiljaisuus ei riitä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot