?

Runoilija Täry

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.8.2009
Viimeksi paikalla: 31.10.2017 12:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
23.5.1990

Naiviuden alle on niin helppo piilotta sielun arvet.
 

Olet aarteeni sateenkaaren päässä
taivaani
olet polttavat lieskat
helvettini

Rakkauteni kohde
onni
katkeraa raivoa
epätoivo

Ilman sinua on mahdoton elää
kanssasi olo on mahdotonta

Kaikkeni - et yhtään mitään

Selite: 
Mikään ei koskaan ole helppoa..
Kategoria: 
 

Kommentit

Mahtava!

Ihanan ristiriitaista. Kai se sitten on vain pakko hyväksyä, että kaikessa on sekä hyvä että paha puoli. Hienoa tunteiden vaihtelua ja onnistunut runo.

Tämä on ihan täydellinen. Niin monitulkitainen ja kerrassaan loistava.
Tykkään ihan sairaasti.

ihana runo rakkauden ristiriitaisista tunteista.. ymmärrän niin hyvin

Koskettavaa tunteiden sekamelskaa. Kirjoitat todella hyvin.

Tämä on upea! Hienoa kaksinaisuutta, runon nimi sopii loistavasti! :D

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
Täry ;) 28.8.2009 2 Runo
Täry 12 28.8.2009 1 Runo
Täry 13 31.8.2009 0 Runo
Täry Pidä huolta 31.8.2009 1 Runo
Täry Yksin 31.8.2009 2 Runo
Täry X 9.9.2009 0 Runo
Täry - 27.1.2010 0 Runo
Täry Hinta 27.1.2010 1 Runo
Täry ? 23.7.2010 6 Runo
Täry Väärä tie 19.9.2011 1 Runo