Mikä bordelli tämä on?

Runoilija hushhush

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.7.2009
Viimeksi paikalla: 10.12.2022 13:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

The more I get to know the less find that I understand.

Muutaman vuoden tauko teki hyvää. 
 

Mikä bordelli tämä on?

Punaiset seinät, punaiset kaapit.
Punaista karvaa ovessa.
Kylpyhuoneessa monta yllätystä löydettävänä.

Mikä sänky tämä on?

Mustassa päiväpeitossa sinun jälkesi.
Punaisessa tyynyssä sinun tuoksusi.
Pelkkä mielikuva sinusta siinä.

Mikä tästä on totuus?

Löytyykö se punaisen mekkoni helmoista,
vai kenties lopullisesti pyykkikorista?
Löytyykö se salakuuntelevista naapureista,
vai puhelimen soittohistoriasta?

Heräänkö tänäkin yönä siihen,
miten kurkotan tuoksusi perään unissani?

Mikä huora minä olen?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot