Pilvimaailma

Runoilija hushhush

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.7.2009
Viimeksi paikalla: 10.12.2022 13:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

The more I get to know the less find that I understand.

Muutaman vuoden tauko teki hyvää. 
 

Nappi naamaan,
korot jalkaan.
Ota keltainen ja valkoinen,
niin pystyt tanssimaan aamuun.
Tule kotiin, pese hampaat ja taas uusi tabu
toivo että heräät vielä aamulla.

Torstaina kuvaukset,
maha sisään ja rinta ulos,
ehkä parit vitamiinit ennen sekä jälkeen.
Näytät niin hyvältä, kuulemma.

Odota sitä soittoa, sitä ei tule.
Tunne maailman karhein yksinäisyys,
sitten turruta se tutulla keinolla.
Laita ne kengät jalkaan taas,
ja tanssi aamuun asti.

Aamulla voit olla taas joku muu.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot