Leone

Runoilija hushhush

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.7.2009
Viimeksi paikalla: 10.12.2022 13:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

The more I get to know the less find that I understand.

Muutaman vuoden tauko teki hyvää. 
 

Avaan television,
nään sinut.
Avaan netin,
nään sinut.
Menen ulos kavereiden kanssa,
törmään sinun kavereihisi.
Puhutaan kuulumiset läpi.

Järjestän aikatauluni nähdäkseni sinut.
Pieni hymy, ja kuvittelen että se on minun.
Niin kuin se kerran oli.

Aina tähän aikaan vuodesta
minulta puuttuu jotain.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot