antaisitko kätesi?

Runoilija blood-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mietteitä. tunteita. kerron eteenpäin. sinulle. .kissa.
 

Näetkö?
Näetkö kuinka veri valuu maahan.

Tunnetko?
Tunnetko sen kivun jonka joudun,
uudestaan ja uudestaan
tuntemaan.

Teit mitä vain,
sanoit mitä vain,
se ei vaikuta.

kipu kasvaa päivä päivältä.
kuka sen poistaisi?
kuka mua auttaa pystyisi?

Yksin elämässä
päivästä päivään.

liikaa tunteita
ajatuksia
kipua.

Ehkä jonain päivänä selviän
eteenpäin katsoa saan.

Ehkä joku maasta nostaa.
Kivun poistaa.

Selite: 
ajatuksiani kuukausia takasi..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot