Tämä oli eilen

Runoilija Aranelfea

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Metsien tytär. Romantikko ja esteetikko. Aloitteleva runoilija, enemmänkin kuvataiteilija.
 

Tämä oli päivä
ja maa joka kastui
Kyynel jonka tarkoitus oli helpottaa
kylmästä kuljettiin lämpimään
sitä paettiin tunteita
sadetta joka kasteli varpaamme

Tämä oli ilta
ja taivas joka tummui
Sade joka tahtoi kuivattaa
Yhdessä istuttiin kehyksissä seinällä
sitä juotiin teetä
ja kuivatettin märkiä sukkia naurussa

Tämä oli yö
ja tuli joka kuiski
Lämmintä puhalteli sateeseen
Heiteltiin toisten tyynyjä harakoille
tehtiin hiekkaa
ja nukahdettiin

Tämä oli aamu
ja valo pyyhkii hiekan
Hymyssä mietitään huomista

Selite: 
Ajatusten virtaa. Jokainen tekee oman tulkintansa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot