Naamio

Runoilija aniit

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katson itseäni peilistä. Oksettava olo.

Meikkivoidetta, puuteria, tummaa kajaalia ja ripsaria.
Noin, lähes täydellinen.

Kerron olevani väsynyt, loman tarpeessa.
Kerron itkeneeni, läheiseni voi huonosti.
Kerron pääni osuneen kaapin oveen.
Kerron olevani kipeä, meikki ei peitä.

Kävelemme hymyssä suin, pidät kädestäni väkisin kiinni. Onnellisia, mukamas!

Ulko-oven takana helvetti. Kyyneliä, huorittamista, huutoa, alkoholia, nyrkkiä.

Päivä toisensa jälkeen sama toistuu, yhä uudelleen.
Koska saan pyyhkiä naamion pois, lyyhistyä lattialle, itkeä onnen kyyneleitä, tuntea olevani vapaa?

Sen mitä minä joudun kestämään ja tuntemaan, säästän minä jonkun toisen siltä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
aniit Rakastunut 26.2.2010 2 Runo
aniit Enkeli 26.2.2010 0 Runo
aniit Ei Pitäisi 26.2.2010 0 Runo
aniit Kakssuuntane 26.2.2010 0 Runo
aniit Naamio 26.2.2010 0 Runo
aniit Seinien Sisällä 26.2.2010 0 Runo
aniit Tuhannen Palan Palapeli 26.2.2010 0 Runo
aniit Hyvästi 26.2.2010 0 Runo
aniit Matka 26.2.2010 0 Runo
aniit Pos VS Neg 23.8.2010 0 Runo