Sattuu

Runoilija Mielikki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun oikein sattuu ja särkee,
silloin miettii, onko tässä järkee?
Haluaisin peiton alle lämpimään,
missä ei kipua, ei tuskaa.
Kun tuntuu ettei yö pääty,
kun tuntuu, ettei aamua tule.
Silloin katson ulos,
ja nään,
aurinko nousee yli jään..
Jaksoin viime yön,
jaksan tämän hetken,
elämäni retken.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sattuva on runosi!

Tervetuloa rakkausrunojen sivulle!

 

Käyttäjän kaikki runot