Pärjään tänään

Runoilija Mielikki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tänään tuntuu siltä,
ettäkö miltä.
Minä pärjään tämän hetken,
pitkän pitkän retken.
Kipu on ystäväni,
tuska rakkauteni.
Minne menenkin,
he ovat seuranani.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot