Kun kaikki on selvää...

Runoilija Mielikki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun kaikki on valmista,
ja veneeni on lastattu.
Mukanani on vain se minkä tarvitsen.
Laiturilla on rakkaat, jotka eivät pääse mukaan.
Kaikki on valmista, kaikki on selvää..
Vene irtautuu rannasta,
köydet putoavat veteen.
Meri on peili tyyni ja
matkani alkaa...
Älkää surku lähtöäni,
iloitkaa, että elin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

On hyvä valmistautua huolella lähtöön.
Kun aika on, niin matka alkaa,
minne...se selviää sitten joskus.

 

Käyttäjän kaikki runot