suudelma

Runoilija babe109b2e79838da073c1d1ffa963b8

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 1.4.2009
Viimeksi paikalla: 3.8.2019 3:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.2024

 

vierelläsi
hiljaisuus
katse silmiisi
sykäys rinnassa
sekunti
haluatko
katsot yhä
ikuisuus
sykäys
suljen silmät
huulet
hengitys
kosketus
lämpö
täriset hieman
tunnen perhoset
toit ne takaisin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana!

aivan ihana ! Tuo tunne on niin tuttu :)

Herkästi Perhosilla - Ihastuttava.

Todella kaunista ja värähtelevää kerrontaa.
 

Käyttäjän kaikki runot