Katoava

Runoilija Gray

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olit kaikki mitä tarvitsin
mutta sinä raa'asti murhasit minut
tukahdutit toiveeni
unohdit tarpeeni

Et tiedä kuka olen...

Joten minä vain piinaan sinua
merkityksettömällä olemassaolollani

Haluan vain kaiken jatkavan liikettään
olen liian väsynyt yhä uudelleen selittämään
miksi pysähtyisin

Kun korvat eivät kuule
ja mieli ei tahdo ymmärtää
kuten en minäkään...
kuinka helppoa kaikki olisi
jos vain lopettaisin, ajattelemisen kokonaan

olisin

antautuisin

sinulle ja maailmalle

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jotenkin tästä kuulee turhautumisen, Kivasti kirjoitettu, toimii

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Gray Itsehoito 7.6.2012 0 Runo
Gray Katoava 12.12.2012 1 Runo
Gray Kuolemantanssi 2.6.2014 1 Runo
Gray Oi aika 12.12.2013 1 Runo
Gray Paha nainen 2.7.2012 0 Runo
Gray Palaa 9.6.2012 0 Runo
Gray Pelkään 1.6.2012 0 Runo
Gray Sinun 12.12.2012 0 Runo
Gray Tähtisumu 18.7.2012 0 Runo
Gray taivas 18.7.2012 1 Runo