Nimetön

Runoilija sirella

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minussa on pakko
Kirjoittaa
Kuin se olisi elämä
Niinkuin se oli joskus

Turhauttaa kun sanat eivät tottele
Minua tai toisiaan
Ne asettuvat vääriin muotoihin
Ennen oltiin sovussa
Mie vain vähän ohjailin
Tuonne tänne jookos
Ja ne meni
Omilla ehdoillaan
Minun mielikseni

Ehkä olen itse
Estänyt tukkinut tuhonnut
Sen radan jolla sanat kulkee

Onkohan miun sisällä pullonkaula
Ja neljän ruuhka

Selite: 
Hyangh, viisi vaatetta päivässä ja viisi runoa, tiukka jätkä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
sirella Nimetön 7.9.2010 0 Runo
sirella Nimetön 24.9.2010 0 Runo
sirella Nimetön 24.9.2010 0 Runo
sirella Nimetön 7.9.2010 0 Runo
sirella Nimetön 24.6.2010 0 Runo
sirella Nimetön 7.9.2010 0 Runo
sirella Nimetön 7.9.2010 0 Runo
sirella Nimetön 7.9.2010 0 Runo
sirella Nimetön 7.9.2010 0 Runo
sirella Nimetön 5.9.2010 0 Runo