Nimetön

Runoilija sirella

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hetkittäin
Katson puhun sanon teen
Ja sinä
Sinä siinä
Mene pois
Olen yksin
On helpompi
Katsoa eteensä
Kuin taakseen
Minä en ajattele
Miksi sitä sellaista
Minä suutelen sinua
Sinä katsot minua
Eihän tähän ollut oikeutta
No mutta
Enhän minä välitä
Valita
Minulla ei ole moraalia
On vain tahtoa ja tunnetta
Paloa ja kylmyyttä
Suutelen sinua
Hulluutta huulissa
Salaisuuksia
Käsi lantiolla
Ja se miten katsot
Silmät ja silmät ja silmät ja silmät ja silmät
Ja sinä
Mene pois
Jää tähän
Sinä siinä

Selite: 
Ollako hulluutta Vai tuskaa Missä on luovuus Kun on vain sanoja Ilman tarkoitusta Ilman syvyyttä Ja ilmaa Hengittää
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
sirella Nimetön 7.9.2010 0 Runo
sirella Nimetön 24.9.2010 0 Runo
sirella Nimetön 24.9.2010 0 Runo
sirella Nimetön 7.9.2010 0 Runo
sirella Nimetön 24.6.2010 0 Runo
sirella Nimetön 7.9.2010 0 Runo
sirella Nimetön 7.9.2010 0 Runo
sirella Nimetön 7.9.2010 0 Runo
sirella Nimetön 7.9.2010 0 Runo
sirella Nimetön 5.9.2010 0 Runo