Nimetön

Runoilija Taikahiekka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yhä vain minä odotan,
koska sydämessäni on rakkaus

Sinua
vain sinua

sylini turvaan
ihosi jokaiseen piirtoon

Pienissä hetkissä
jokaisessa tyhjässä ajassa

Sinä täytät minut

ajatukseni
toiveeni
haaveeni

Uskoni

Sinä

vain sinä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot