Meissä taitaa olla talenttia

Runoilija milllla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei, emme me ole kauneimpia
emme niitä joiden komerot on aina järjestyksessä
jotka puhuvat vain tärkeistä asioista

emme edes niitä joita haluaisi ihailla

Me olemme kaksi halkeillutta kiveä
ilmojen muokkaamat
tehneet jo kaikki mahdolliset virheet

päätä on hakattu seinään yhdessä ja erikseen

Eikä meidän tarvitse ollakkaan muuta
kunhan ollaan lähekkäin
nauretaan ja itketään saman peiton alla

ja välillä eksytään toisen puolelle

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidän tästä paljon, voin samaistua. Mielestäni olet asian oikein oivaltanut: "eikä meidän tarvitse ollakaan muuta."

 

Käyttäjän kaikki runot