Varpaat minä kyllä muistan, varmasti!

Runoilija milllla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi te itkette, minuunhan tässä osui?
Vaikka osui, ei kunnolla osunut kuitenkaan, ei osunut perille asti
ja jos olisi osunutkin, olisi minun sisko laulanut oikein
olisi laulanut yksin ja oikeilla sanoilla, minä tiesin sen, ei se olisi haitannut

Kyllä tällä jalalla vielä pärjää, roikkuuhan se siinä
olisi ne sen muuten ottaneet pois, sahanneet irti
Mihin menee amputoidut ruumiinosat? Minun ei menneet sinne.

Kipu kertoo, että sydän pumppaa vielä, nuoruuden innolla pumppaa

Väsyttää kamalasti, noloa nukahtaa vahingossa
nukahdan silti, vahingossa
Se on kuin laittaisi rahaa pankkiin
Kumpaan pankkiin? Niitä on kaksi. Yksikö vain?

Kyllä se tästä, vaikka silmät ei toimi, ei ihan tottele
Iskä toi lasit, minulla pipo ja silmälasit!
Pipo on tietysti siksi, että näyttää kirveen iskulta, siltä se näytti
lapset pelkää sitä, minäkin pelkään ja pysyy tikit paremmin kasassa
ja ne lasit vaan siksi, kun luulen, että ne auttaa, pistää valot pois

Sohvalla makasin, telkkarin edessä, olohuoneessa ja lattialla
valo puukotti silmiin, tekstiä en nähnyt, aivoihin koski ja sydämeen
makasin siinä, kunnes tuli kusihätä, silloin vei vahvat kädet

Ja puhelin soi, se soi paljon ja aina vastasin, kun olivat huolissaan
Ei minulla hätää, ei minulla tässä mitään hätää, mutta minulla on kamalan rumat vaatteet!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

sisko rakas <3

tekstisi on hyvin koukuttava. (tällä hetkellä mun pitäisi olla juoksemassa bussiin, mutta luin tästä ensimmäisen rivin ja oli pakko jäädä lukemaan loppuun ja kommenta xD ) vahvasti kirjoitettu, pohjimmiltaan vakava aihe on höystetty hieman huumorillakin. pidän niin paljon, että bussi meni nyt tällä kertaa jo ohi. ;)

Koskettava ja kuitenkin huumorillakin kirjoitettu. Elävästä elämästä oikeinkin hyvin kirjoitettua.

*iso rutistus* Vahvaa tunnetta runossa.

 

Käyttäjän kaikki runot