vuosien sade

Runoilija kadekissa

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 12.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

en tiedä vielä mitään.
 

taas vuosi tipahtaa
muistoihin haihtuu ja häviää
kaikki päivät
huomiseksi muuttuu
enkä odota täällä
ketään tärkeää.
kauaksiko aiot jäädä?
kaukaksi jäät tänään?

taas kyynel tipahtaa
valuu alas ja häviää
heitän kaikki mennessäni
syövytän kaiken
erikoisen ja tärkeän.
jään myöhäksi tänään.

taas vuosi tipahtaa
kuin kyynel säröää ja häviää
kaikki päivät ovat kuintipari eilisetkin
täytän joka tunnin haivenet
kin.

lähden pois ennen kuin ilta on taas.
poissa olen kun aamu koittaa...

Selite: 
kaikki päivät ovat kuin eilisetkin....
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikeansuloinen runo menneistä vuosista. Eteenpäin vaan sano mummo lumessa.

Hieno runo ~

 

Käyttäjän kaikki runot