Nimetön

Runoilija Kesmiser

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Maailma murtuu,

veli harhailee
väärällä tiellä,
etsien itseään aineista

ajautumalla kauemmas itsestään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämä on välillä kovin epäreilua. Kauniisti mutta surullinen runo.

Julma.
Niin julma.
Kiitos.
Totuuden karvas tuli nielee sydämeni
joka on syrjällään
huolesta.

 

Käyttäjän kaikki runot